\"pilmerking\" av filer i utforskeren.

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år, 4 måneder siden.
Forfatter
martini077
Spectator

En del bildefiler har fått 2 blå piler som peker mot hverandre oppe i høyre hjørne. Hva betyr dette og hvordan fjerne?

 

Hei, kunne du lastet opp et skjermbilde av dette? Trykk «Sett inn bilde» fra fanen rett over kommentarfeltet når du skriver for å legge ved et bilde


bbenno
Participant

  Windows 10 64b. Når jeg går på høyreknapp-menyen og Ny, for å lage ny mappe, låser hele utforsker seg. Jeg får da opp en feilmelding om at utforsker svarer ikke og må avsluttes. Når jeg trykker ctrl, skift og N, får jeg opp ny mappe. Jeg har prøvd å installere fix it, som jeg fant på fordelsonen, et program som skal kunne fikse dette. Dette får jeg ikke installert. Det kommer en feilmelding med kode 80072EFE. Når en googler disse problemene på nettet kommer det opp masse løsninger som ikke hjelper. En får også tilbud om å kjøpe masse suspekte program som skal garantert løse problemene. Disse blir jeg advart mot å prøve.
  Kan dere hjelpe meg med dette?

  Hei,

  det er noen forskjellige årsaker til dette problemet, men prøv først dette:

  Sjekk om du har et program ved navn «App installer» på PCen (gjør gjerne et søk i program/app-lista fra kontrollpanelet). Avinstaller dette programmet om det finnes.

  Det er noen som har hatt dette problemet pga. et konflikt med Dropbox, så hvis du har dette installert, kan det være lurt å avinstallere og sjekke (evt. reinstallere etterpå).

  mvh Dag

  Du må være abonnent for å skrive innlegg