Skjerm/Pc

Løst
Dette emnet inneholder 8 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av  nokia1 3 år, 5 måneder siden.
Forfatter
nokia1
Participant

Hei

 

Jeg har problemer med at skjermen blir svart innemellom. Har hatt dette en stund. Må bevege på musa for at skjermen skal bli åpen igjen. Så går det noen sekunder så skjer det igjen. Så kan det gå noen dager før det skjer igjen. Hva er dette og hva kan gjøres for å få fikset dette.

Stasjonær pc fra juni 2013. Windows 10  versjon 2004.Komplett Home i50.Intel Core i5- 3570 processor.ASUS P8Z77-V.Ram8.64 bit


KenOle1962
Spectator

    Hei

    Jeg har støtt på problemer med eksisterende Partisjonering  på min PC. Prøver å endre størrelse på C: ved bruk av EaseUS Partition Manager 10.8 Free , se vedlagte bilde. Gjør egentlig ting jeg ikke har greie på. Finnes det noen «enkel» løsning på dette ?

    Stasjonær PC fra 2015, Windows 10 versjon 2020 12GB Ram 64 biters operativsystem.

    På forhånd Hjertelig takk for all hjelp.

     

    Hei,

    Nokia1: Det er dessverre veldig vanskelig å si. Det er et utall årsaker til dette. Kontroller strømforsyning til skjermen, og eventuelt HDMI-kabelen. Om PCen er operativ før og etter avbruddene, vil jeg tro feilen ligger i skjermen. Grafikkortet/skjermkortet kan også være en mulig årsak.

    KenOle1962: Kan du laste opp bildet på nytt?


    KenOle1962
    Spectator

      Prøver skjermbildet på nytt 🙂


      KenOle1962
      Spectator

        Prøver skjermbildet på nytt 🙂Skjermbilde

        Det ser ut til at du har flere harddisker. Disk 1 har ikke noe særlig ledig plass.

        Disk 2 har 900+ GB som ikke er allokert. Denne plassen kan altså ikke brukes før den blir allokert. Du kan høyreklikke og opprette et nytt volum, så disk 2 kan benytte denne plassen (evt. gjør dette fra «diskbehandler» /disk management i Windows).

        For øyeblikket er det altså ikke plass til V:VM på Disk 1, med mindre du også har ubrukte partisjoner der som ikke vises på skjermbildet.


        KenOle1962
        Spectator

          OK takker for tilbakemelding da har jeg litt mer forståelse av hva dette handler om. Vet egentlig ikke hvorfor det er 2 disker i pc’n,  men det er mulig at en «god hjelper» skulle hjelpe meg når maskinen var ny for å dele opp i bla Foto del, det er da mulig at han har delt opp den disken som er i maskinen i tre deler inkl disk 3 som er en slags plass for virtuell maskin. Hvis jeg skjønner det rett da så er det ikke mulig å slå sammen disk 1 og disk 3 (alternativt alle 3) sånn at jeg får mer plass på disk 1.  Jobber en god del med bildebehandling  og får stadig melding om at det ikke er nok plass på C: når jeg holder på med store filer.

          Ville anbefalt deg å allokere den ledige plassen og heller overføre store filer til den disken, siden den har såpass mye mer plass.


          nokia1
          Participant

            Hei Takk for svaret. Får prøve med litt frem. Akkurat nå så fungerer den fint. Kan jo være HDMI kabel  også og dårlig kontakt.

            Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.