Søppel

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 3 måneder siden.
Forfatter
[email protected]
Spectator

hvordan få stoppet søppel reklame som popper opp nede på skjermen høyre side

Attachments:

Hei,

dette ser ikke ut som reklame, men et program på PCen din som ikke får synkronisert en mappe. Sjekk innstillingene i programmet og rett de opp, så bør denne meldingen forsvinne.

takk

siden jeg ikke kunne legge ved 2 bilder kommer det et her

hvordan fjerner jeg disse meldingene som popper inn fra høyre nede på skjermen

 

Attachments:

Ja, denne ser ut som reklame! Det er dog et skille mellom programmeldinger og slik spam. Denne meldingen kommer av at du antakelig har gitt en nettside eller utvidelse i Chrome tillatelse til å sende deg varsler/push-notifikasjoner.

For å skru av slike notifikasjoner: Trykk innstillinger i Chrome, og så avansert, og deretter personvern og sikkerhet. Herfra trykker du sideinnstillinger, og fra menyen som dukker opp velger du notifikasjoner. Fra listen som så viser seg, kan du finne fram til den aktuelle nettsiden (i skjermbildet du la ved var det hometalk.com) og trykke deg inn på denne sidens innstillinger. Blokker notifikasjonene fra denne, og gjenta dette for alle andre eventuelle nettsider du ikke ønsker notifikasjoner fra.

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.