Start-menyen dekker skrivebordet

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 10 måneder siden.
Forfatter
haraldbjelk
Participant

Hei! Det gjelder en HP laptop 15 da1xxx, innkjøpt høsten 2019. Maskinen er ikke mye brukt. Plutselig fant start-menyen på at den skulle dekke hele skjermen. Bryteren for «Bruk full skjerm for Start-menyen» står på «av», og det har den alltid gjort. Har prøvd å slå bryteren på og av igjen. Windows er fullt oppdatert. HP support assistant har kjørt diagnostikk av operativsystemet, ingen problemer funnet. Men vi derimot har et problem når vi ikke får fram skrivebordet. «Vis skrivebordet» har ingen effekt, heller ikke Windowstast +D. En får heller ikke tak i kanten på vinduet, som altså dekker hele skjermen, for å redusere størrelsen på Start-menyvinduet. Finner ikke noe vi synes passer i alternativene for feilsøking under oppdatering og sikkerhet. Håper på et godt råd. Hilsen fra Harald B.

Hei,

forsøk å skru av «tablet mode» / «nettbrettmodus». Åpne innstillinger og gå til denne fanen, og velg Desktop/Skrivebord fra første menyvalg.


haraldbjelk
Participant

    Takk for enkel og effektiv løsning. «Noen» hadde nok ubevisst satt på nettbrettmodus i varselpanelet.

    Det er fort gjort!

    Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.