STEDET ER IKKE TILGJENGELIG – MSI LAPTOP STARTER IKKE

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 3 måneder siden.
Forfatter
lirim r
Spectator

Hei,

Har MSI-laptopp som er ca 5 år gammel. Har vikret bra til ca 2 mnd siden. Da jeg skulle avslutte en kvled var det «Opdater og avslutte» jeg trykkt e på. Oppdatering så ut som skulle ta lang tid. Jeg la maskinen jobbe. Om morgen så jeg at det hadde fremdelse ikke avsluttet. Da lukte jeg laptoppen. I ettermiddag prøvde jeg å starte maskinen, men den vil ikke. Fikk en beskjed:

 

«Stedet er ikke tilgjengelig

«Rød kryss» C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile+Desktop er ikke tilgjengelig. Hvis plasseringen er på denne PCen, kontrollerer du at enheten eller stasjonener tilkoblet eller disken er satt inn, og deretter prøver du på nytt. Hvis plassering er på nettverket, kontrollerer du at du erkoblet til nettverket ellre internett, og deretter prøver du på nytt. hvis plasseringen fortsatt ikke kan defineres, kan den ha blitt flyttet eller slettet.  » ok jeg kan velge kun «OK»

Jeg har ikke gjort noe som helst med Windows.

Det som er saken er at jeg har åpnet laptoppen og kopiert all mine dokumenter og bilder på eksternt disk. HAr prøvd på nytt etter at laptoppen ble komplett igjen, fikk same beskjeden som beskrevet over.

Jeg trenger hjelp, hvsi noen kan hjelpe, med å få skikkeli lig i min laptopp. Det som jeg får visning på skjermen etter at jeg logger meg in , er svart skjerm, men en oppgavelinje , se vedlagt bilde. Den er ikke stabil, den kommer og går. Får heller ikke velge noe, når jeg trykker på WIndows ikonen i start menyen.

Vennligst hjelp meg med dette probleme hvis dere kan?

På forhond takk.

Lirim Rustaj (medlem i flere år)

 

Hei,

når maskinen oppdateres er det viktig at man ikke lukker eller skrur av PCen. Det kan virke som at noe galt skjedde med oppdateringen, ettersom den fortsatt ikke var ferdig da du sjekket igjen om morgenen. Det høres ut som harddisken har blitt skadet, og det kan hende du må gjøre en full reformatering av den og muligens PCen. Det er dessverre vanskelig for meg å si nøyaktig uten å få undersøke dette selv. Anbefaler å ta med PCen til en ekspert, så du er sikker på hva som bør gjøres videre.

Du kan eventuelt prøve å starte PCen i trygghetsmodus, via boot-menyen. Finn riktig tast (typisk F5, F6 eller F10, men kan variere) og trykk denne gjenntatte ganger når du starter PCen. Fra menyen som dukker opp kan du velge trygghetsmodus/safe mode. Ingen garanti for at dette gjør noen forskjell, men kan være verdt å prøve.

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.