Windows 10 – S modus

Løst
Dette emnet inneholder 5 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 5 måneder siden.
Forfatter
smartinp
Spectator

Har kjøpt ny PC med Windows 10 S modus. Vil laste ned Google Chrome, så fikk slått av S modus (som de står kan ikke settes på igjen). Neste gang jeg slå på PCen, var den i Safe modus, og kan ikke slå den av. Håper å få hjelp. Takk

Hei,

alle PCer kan settes inn og ut av safe mode. Søk «msconfig» i windows-søkefeltet og åpne alternativet som dukker opp. Fra denne menyen velger du fane nr. 2 (oppstart/boot). Sjekk her at safe boot /sikker oppstart e.l. ikke er sjekket av.

Den eneste andre vanlige årsaken til at man starter PCen i safe mode, er om PCen ikke ble skrudd av riktig sist du logget av. Pass på at PCen skrur seg ordentlig av før du evt. trekker ut strøm e.l., og om du har laptop, ikke lukk skjermen før PCen er helt av.


smartinp
Spectator

    Hei. Har allerede prøvde dette, men det hjelper ikke. Få bare opp «vi jobber med saken», men den kommer aldri videre-

    Da kan det hende noe er galt med systemfilene, men det er vanskelig å si. Kan også være noe helt annet. Anbefaler å levere PCen til en ekspert for å løse dette.


    smartinp
    Spectator

      Fant svar hos en ekspert. Microsoft Store hadde låste seg. Han måtte avinstallere Microsoft Store og installere den på nytt. Nå er alt bra.

      Godt å høre.

      Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.