Forumsvar Lagt Inn


user-324609
Spectator

  På oppdateringsloggen viser det at KB -4023057 er installert 14 ganger, men angrer hver gang og avinstaller denne. På Windows avinstallering finnes ikke denne KB – 4023057 og fjerne. Hvordan stoppe denne ?


  user-324609
  Spectator

   Hvordan rulle tilbake oppdateringen? Det er oppdatering KB 4023057 som kommer igjen hele tiden, og at den angrer endringer. Når jeg ser på loggen for oppdatering er den installert mange ganger. Men hvis jeg går til avinstallering finnes den ikke der. Det er vel fordi den angrer hver gang, finner ikke ut av og få stoppet dette.


   user-324609
   Spectator

    Glemte og fortelle at jeg har deaktivert alt som kan starte ved pålogging, Er det noe som må være aktivert for at oppstart går raskere ?


    user-324609
    Spectator

     Det er oppstart som går tregt. Her kommer forløpet : Start, sort skjerm med HP logo 55 sek. så helt sort skjerm i 60 sek, så blå skjerm med tekst Vent litt i 45 sek. så kommer bilde i 10 sek. så kommer logge på i 15 sek. så kommer blå skjerm med alle snarveier på det tar 120 sek. før alle er klar. ( Det er 36 snarveier ). I alt 3,05 min. Dette variere noe det er ikke helt likt alle ganger. Så er den klar til bruk, da er den rask og fungerer godt med programmer og på nett.  Dersom den kan gjenopprette Windows 10 så vil jeg gjerne det. Er det da noe valg der jeg kan velge og beholde Windows 10 eller går den da tilbake til Windows 8 som var starten. Hva vil være det beste, trenger oppskrift hvis gjenoppretting.


     user-324609
     Spectator

      Harddisken er HDD . Det er brukt 186 GB av 1000 GB så det er fortsatt god plass. Har startet 3 programmer, legger ved ett skjermbilde av ytelse – minne. Ser ut som det brukes 29 %. Brukte ett program som het Revo Uninstaller neon ganger tror det ble mye verre etter det.

      Attachments:

      user-324609
      Spectator

       Hei   Pc`n  er HP Enyv m6 med harddisk 1 terra  8 g ram  ca. 5 år gammel.  Den virket helt fint med Windows 10 lenge, men etter at jeg lastet inn noen programmer fra fordel sonen i Komputer ble den veldig treg. Har slettet programmene men det hjalp ikke.


       user-324609
       Spectator

        Har nå prøvd oppstart fanen, der har jeg tidligere deaktivert det meste, nå er det bare  Windows Security notificati… som er aktiv. Så har jeg tatt feilsøkinger det tok lang tid, Det står ( Feilsøkingen kunne ikke indentifisere problemet ). Klikket så på Vis detaljert informasjon der står det på alle ( Ingen problemer ). Oppdatering og sikkerhet er alt oppdatert.    Av og til ved pålogging kommer en sort boks som det står ( C:/Windows/system32/cmd.exe ) ser ut som det kan skrives noe der litt senere står det ( svarer ikke ) jeg har så bare klikket den bort.


        user-324609
        Spectator

         Dette har pågått siden litt før jul, Når den er pålogget etter lang tid er den like rask som tidligere. Den er gradvis. Har ikke virus, har brukt Windows eget virusprogram og Malwarebytes.


         user-324609
         Spectator

          Det er ikke ansamling av støv. Det er brukt ca. en fjerdedel av harddisken så det er god plass. Det er ikke mange programmer installert. Har slått av alt så det er ikke noen programmer som starter ved innlogging .


          user-324609
          Spectator

           Hei Problemet er løst. Takk


           user-324609
           Spectator

            Skriver ut fra Google Chrome og Edge helt fint. Skriver også ut fra Office Excel og bilder som ligger på pc`en.

            Skriver ikke ut fra Office Word, e-post, Adobe Acrobat Reader. Har også forsøkt Office Libre skriver heller ikke ut der.

            Noen ganger blir firma logo øverst på arket skrevet ut men resten kommer blankt.

            Har sjekket alle innstillinger på utskrifter men finner ikke noe, hva kan dette være, finner ikke ut av det.

             


            user-324609
            Spectator

             Hei

             Hvis jeg skriver ut fra nettleseren så skriver den helt fint med sort og farger. Men fra lagret på pc så kommer bare blanke ark.