Forumsvar Lagt Inn

Det var merkelig. Anbefaler å ta kontakt med Spotify support, de vet sikkert nøyaktig hva du bør gjøre, og kan hjelpe deg mer effektivt enn jeg kan herfra.

Hei,

gå til kontrollpanel og velg Avinstaller programmer (Programmer). Fra lista finner du Chromium og høyreklikker, og velger avinstaller.

Jeg skjønner ikke helt. Du kan sette PCen i hvilemodus manuelt, men den går ikke i dvale etter et visst antall minutter, som den skal? Eller får du den ikke til å våkne etter at den går i hvilemodus?

Jeg har dessverre ikke noen løsning på dette, og det finnes fint lite om det på nettet gitt problemets relativt begrensede omfang. Windows-innstillingene for oppgavelinjen har ingenting om dette, utenom et alternativ for å bruke Powershell i stedet for command prompt når du trykker på dette valget. Du kan alltids prøve å endre denne innstillingen – det er mulig det er en glitch fra Windows.

Ellers er det mulig at snarveiene til disse alternativene ikke lenger eksisterer, eller at noen av programmene ikke er installert riktig. Eller noe helt annet. Dessverre vanskelig å si. Du kan prøve å gå tilbake til en tidligere versjon, om dette har funket tidligere. Men det er ingen garanti for at det løser problemet.

Hei,

gjelder dette alle artister og sanger du søker opp på PCen?

Er en vanlig feil at visse sanger ikke kan spilles av, ettersom rettighetene på mindre populære sanger av og til kan begrense tilgjengeligheten. Men dette gjelder naturligvis ikke alle. Skjer dette hovedsakelig på sanger som Spotify har, eller sanger som du selv har overført?

Hei,

dette skal være standard. Hos meg funker alle alternativene. Har du restartet PCen siden?

Hei,

jeg regner med det er Windows som spør? Om du er på Windows 10, så er OneDrive automatisk installert. Hvis du vil bli kvitt dette, kan du avinstallere OneDrive fra kontrollpanel.

Hei,

det er et godt forslag. Send gjerne dette og eventuelle andre forslag eller kommentarer til redaksjonen, på: [email protected]

Hei,

denne feilen kan dukke opp av en rekke ulike årsaker, men er ofte forbundet med at PCen skrus av uforventet, som f.eks. ved en kortslutning eller strømuttak. Nøyaktig hvordan det kan fikses, derimot, blir for det meste gjetting fra min side. Det er mange ting som kan løse problemet, som f.eks. å reversere siste Windows oppdatering, oppdatere drivere, endre strøminnstillinger osv. Om problemet vedvarer, kan det være lurt å ta PCen til en ekspert eller reparatør.

Om du vil lese mer om det på egenhånd, så er disse lenkene relevante (engelsk):

https://windowsreport.com/kernel-power-41-error-windows-10/

https://www.minitool.com/backup-tips/kernel-power-41.html

Hei,

hva skjer når du trykker på hvilemodus? Har du prøvd å restarte PCen i mellomtiden?

Hei,

det finnes et utall forskjellige VPN-tjenester på nettet, både gratis eller ei. Personlig benytter jeg ikke et VPN-program, men du kan for eksempel sjekke ut Nord VPN her, på eget ansvar: https://nordvpn.com/no/

 

Hei,

jeg kan dessverre fint lite om servere til bruk i epostklienter. Anbefaler å ta kontakt med utsteder.

Har du windows 10? Vindusstørrelsene skal lagres gitt at du lukker programmene på vanlig måte.

Hei,

det er fikset nå!

Fra det jeg har sett, så er programmet ment for å gjøre det enklere å navigere eller endre innholdet mellom to mapper, ikke selve mappestrukturen. Når det er sagt, så vil jo mapper innad i mappene du har valgt være synlige, som gjør det lettere å også flytte disse eller innholdet.

Godt å høre. Ja, det hender at slike problemer kan fikses med en omstart. Det var antakelig PCens USB-driver e.l. som hadde gått seg vill.