Forumsvar Lagt Inn

Hei,

åpne gmail og trykk på settings/instillinger->se alle innstillinger. Velg forwarding and pop/imap eller videresending og pop/imap. Under forwarding/videresending i denne menyen, velger du slå av videresending/disable forwarding. Lagre endringene på bunnen av siden.

Repetér dette for den andre kontoen.

Hei,

det er vanskelig å si uten å få undersøke PCen. Vil anbefale deg å ta den med til en ekspert om du fremdeles mistenker at den kan ha virus.

Hei,

jeg kan ikke gi noe definitivt svar på dette, men generelt er det jo riktig at man bør ha ruteren i nærheten av der man ønsker å ha god tilkobling. Om internett-uttaket er i kjelleren ved sikringsboksen, er det imidlertid ikke noe å gjøre med dette – som kan være hvorfor Altibox har gjort som de har.

Til info er det fullt mulig å også installere en ruter i overetasjen som forsterker signalet fra kjelleren og til resten av huset.

Det er nok ikke noe galt, men heller at 8 GB RAM i disse dager ikke gir deg så mye som før. Spesielt tar nettlesere mer minne, og det er en smertefull sannhet at man kan oppleve manglende ledig minne.

Et tips vil være å kun bruke ett antivirus – da to ikke nødvendigvis gir bedre beskyttelse, men bruker betydelige ressurser. Et annet tips er å være veldig påpasselig med hvilke programmer du tillater å kjøre i bakgrunnen. 1% av minne her og 1% der utgjør tilsammen mer enn man tror. Videre vil nok outlook bruke mest minne under oppstart, og kan nok kjøres «billigere» når det først er i gang.

Hei,

det er nok bare en tvetydig formulering, ettersom du via guiden vår og Fordelssonen får hjelp til å installere programmet.

Hei,

den andre feilmeldingen sier at programmet ikke får tilstrekkelige ressurser. Sjekk bakgrunnsprogrammer (CTRL+ALT+DEL->oppgavebehandler->ytelse for å monitorere PCens ressursbruk), og lukk det som ikke er nødvendig. Hvor mange GB RAM har PCen? Sjekk også at du har nok diskplass til å installere.

Har du kontrollert at du ikke har flere enheter tilkoblet skriveren eller nettverket (om det er en nettverksskriver)? Evt. kan det hende du må nullstille skriveren og reinstallere på PCen.

Jeg vil imidlertid anbefale å snakke med Canon support om dette, da det blir ren gjetting fra min side.

Hei,

dette er ofte fordi harddisken ikke har nok plass til at Windows kan installere oppdateringen. Kontroller diskplassen, og om nødvendig, slett programmer/filer så det er en passende mengde plass tilgjengelig.

Om dette ikke hjelper, kan det være fordi PCen blir avbrutt i innstalleringen. F.eks. om du skrur av strømforsyningen på et eller annet vis, eller på andre måter skrur av PCen før den er ferdig med oppdateringen.

Om dette heller ikke er problemet, kan det være at systemfilene er skadet. Da kan du enten gjenopprette Windows fra et tidligere sikkerhetskopieringstidspunkt, eller forsøke å gjøre «Startup repair» i PCens Advanced Startup/Avansert oppstart (kan nås via Innstillinger->Oppdatering og sikkerhet->Gjenoppretting). Dette er imidlertid noe mer teknisk, og det kan være lurt å få noen til å se på dette for deg om du er usikker.

Hei,

du kan logge inn i OneDrive i nettleseren og derfra velge «papirkurv» i menyen til venstre. Her kan du se nylig slettede filer i OneDrive.

Hei,

sjekk hvilke mapper som synkroniseres av OneDrive. Vil tro du da flyttet filene til en mappe som ikke fanges opp av OneDrive.

Hei,

beklager sent svar. Windows utforsker kan ikke deaktiveres, da dette er grunnlaget for navigering i operativsystemet. Den uheldige sannheten er nok heller at PCens prosessor eller harddisk er treg/utdatert.

Hei,

det er dessverre vanskelig for meg å si. Det kan være fordi utviklerne slutter å støtte den i desember, eller fordi driveren ikke lenger vil være oppdatert/kompatibel med systemet ditt. Eller så kan det være tilknyttet selve nettverket, avhengig av hvor du fikk feilmeldingen.

Anbefaler å ta kontakt med HP om dette.

Hei,

høyreklikk de mappene eller filene du kun vil ha tilgjengelig via OneDrive-serveren og velg «Free up space» eller «Frigjør plass» eller tilsvarende.

Hei,

de lagres nok, men kan hende du må høyreklikke mappen (skrivebord fra veiviseren som dukker opp) og trykke «refresh» eller «oppdater» for at de nyeste filene skal bli synlige.

Hei,

dette er en systemfil OneDrive bruker når den tar kopi av filene dine, for å effektivisere prosessen. Den trenger du ikke fjerne, men du kan alltids skru av synlighet på slike «skjulte» filer om de er i veien.